Onze filosofie

Bij Patagonias combineren wij het gezonde, het lekkere en het ambachtelijke, om jouw beleving plezierig en verantwoord te maken. Wij kiezen onze producten gebaseerd op kwaliteit en wij zien er op toe dat onze keuken voldoet aan alle eisen om volledige hygiëne te garanderen.

 
 
Patagonias_IJS_Amstelveen_scoop_ice_cream.jpg

Alleen de beste ingrediënten

Onze recepten zijn ontwikkeld met gezondheid in gedachten, daarom maken wij onze producten met basis grondstoffen, zonder kleur, geur en smaakstoffen. Smaken die deze toevoegingen vereisen zult u daarom niet bij ons aantreffen.

Ons ijs wordt gemaakt om meer te zijn dan een smaak met calorieën. Als het recept het toestaat, gebruiken wij bijvoorbeeld voor bananenijs, rijpe bananen. En voor citroenijs verse citroenen. Voor de meer exotische smaken gebruiken wij fruitpulp, zonder toevoegingen.


Huisgemaakt

Naast het ijs dat uit eigen keuken komt, is ook al het deeg huisgemaakt.

Net als de hartige vulling van onze lunchgerechten. Wij houden zelf van lekker eten, en vinden het belangrijk dat de smaken goed tot hun recht komen. De kip waarmee wij onze empanadas vullen, garen wij zelf voor en misschien proeft u wel de verse oregano die wij daarbij gebruiken.

Ook het brood voor de tosti's maken wij zelf. Zo zijn wij er zeker van dat wij u pure gerechten voorzetten.

Patagonias_IJS_Amstelveen_dough_hands.jpg