Patagonias is een verborgen parel in het centrum van Amstelveen.

 

Patagonias is al sinds 2011 een vertrouwd adres voor vers en puur handgemaakt ijs aan de Johannes Calvijnlaan in Amstelveen. En daar blijft het niet toe beperkt. We hebben naast een patisserie lijn ook een kleine lunchkaart ontwikkeld. Zo is er voor elk wat wils te vinden bij Patagonias.

BEzorging

Het verse Patagonias ijs kan ook bij je thuisbezorgd worden. Daarvoor werken wij samen met UberEats (www.ubereats.com).

Afhalen

Meenemen van ijs wordt bij Patagonias wel heel gemakkelijk gemaakt. Wij gebruiken daarvoor speciale thermobekers waarin het ijs maar liefst 45 minuten goed bewaard kan blijven. Makkelijk voor als je ergens op visite gaat en voor het toetje zorgt of als je verder weg woont! We verkopen het ijs in bekers van 0.25, 0.5 of 1Liter, zonder toeslag.

Spaarkaarten

Voor onze trouwe klanten hebben we speciale spaarkaarten. Bij besteding van iedere €5 krijg je een stempel. Bij inlevering van een volle spaarkaart met tien stempels ontvang je €2,50 korting op je eerstvolgende aankoop bij Patagonias. 

Cadeaukaarten

Een leuk cadeau idee? Daarvoor hebben we onze cadeaukaarten voor een waarde die je zelf bepaalt. De gelukkige kan deze cadeaukaart gebruiken bij één of meerdere aankopen. Het bedrag hoeft dus niet ineens besteed te worden!

Betaalmogelijkheden:

Bij Patagonias kunt u naast met contant geld betalen, ook elk bedrag pinnen. We kunnen helaas geen creditcards accepteren.

 
 

Telefoon

(020) 6400 422

 

LocatiE

Johannes Calvijnlaan 12
1185 BL Amstelveen

EAT IN | TAKE OUT